Slik feilsøker en Zebra etikettskriver

November 22 by admin

Zebra skrivere er et populært valg for utskrift av etiketter, men det er viktig for skriveren eiere å vite hva de skal gjøre når noe går galt. Zebra skrivere er generelt ganske pålitelig og lett å jobbe med, men å ha noen grunnleggende feilsøking ferdigheter til din disposisjon vil hjelpe deg å unngå problemer før de kommer ut av kontroll.

Bruksanvisning

1 Åpne Zebra skriveren ved hjelp av knappen på siden. Den nøyaktige plasseringen av denne knappen varierer fra modell til modell, så sørg for å konsultere eierne manuell eller Zebra nettstedet hvis du har problemer med å finne den.

2 Fjern rull med etiketter fra inne i skriveren, er forsiktig med å fjerne eventuelle fastkjørte etiketter som kan stikker til innsiden av skriveren. Se etter steder hvor etikettene selv kan ha løsnet fra bakside. Eventuelle skilt hvor kompet har løsnet skal kastes.

3 Bruk en bomullspinne for å rense ut innsiden av skriveren. Nøye vattpinne ut på innsiden av skriveren med en ren klut eller en bomullspinne. Kontroller at innsiden av skriveren er ren før du fortsetter.

4 Sett på rull med etiketter eller sett inn en ny rull. Pass på at kanten på den første etiketten strekker bare forbi avkjøringen og nøye lukke døren. Skriv ut en test etikett og kontrollere at skriveren fungerer som den skal.

5 Sjekk Zebra nettside for en oppdatert driver. Hvis skriveren ikke blir gjenkjent av datamaskinen, kan sjåføren være skadet eller out-of-date. Last ned driveren for skriveren, kjører du installasjonsprogrammet og prøv å skrive ut igjen.

Related Articles