Slik feilsøker IIS Isolation Mode

I Internet Information Services (IIS) 7, når du setter opp File Transfer Protocol (FTP) stedet for Microsoft Windows server, kan du aktivere brukerisolasjonsmodus. Bruker isolasjon modus brukes til å begrense visse kunder innen deler av FTP-området. Dette betyr at en server i et felles miljø kan hindre tilgang fra flere kontoer som ellers ville få tilgang. Hvis du har problemer med isolasjonsmodus, kan du være i stand til å feilsøke problemet selv.

Bruksanvisning

1 Sjekk om du kan installere IIS på riktig måte i utgangspunktet. Hvis IIS installasjonsprogrammet ikke fungerer, deretter generere en logg for å finne ut hvor installasjonen mislyktes. Klikk "Start" og deretter skriver du "msiexec / L FTP 7.log / I FTP 7_x64_75.msi" uten anførselstegn og trykk "Enter". Loggen vil åpne og hjelpe deg å finne det punktet av feilen.

2 Sørg for at alle elementer i bruker isolasjon er riktig innstilt. Åpne FTP Bruker Isolasjon i IIS Manager. Velg området du konfigurerer og deretter velge "FTP Bruker Isolation». Sikre en katalog er valgt for de isolerte brukere og deretter restrukturert brukere. Klikk på "Apply".

3 Kontroller meldingen som vises når feilen oppstår. I IIS 7, er det et stort antall feilkoder vist som "530" som samsvarer med feil selv. I IIS hjelp, enten online eller offline, kan du etablere innholdet i problemet og finne en løsning. Med eksempel på en 530-feil, betyr det en bruker kan ikke logge inn. 530 kan festes ved å åpne ISM, så IIS knipse i konsollen, høyreklikke på FTP-området, klikker egenskaper klikke "Security Accounts" og deretter deaktivere "Tillat bare anonym ..." boksen.

4 Klikk på Start-menyen og skriv "Event Tracing for Windows." Trykk "Enter" for å åpne programmet. Dette er et feilsøkingsverktøy som viser loggene. Sjekk feilmeldingene og prøve å fikse dem. Hvis du fortsatt er i tvil, kan du bruke en søkemotor og søk etter feilmeldingene som er gitt.