Slik feilsøker Installshield-veiviseren

Slik feilsøker Installshield-veiviseren


Data spillet beslutningstakere, utstyrsprodusenter og programmerere ofte inkluderer Installshield Wizard med sine produkter for å gi en steg-for-steg guide som gjør det enkelt for deg å installere dem på datamaskinen. Det forenkler prosessen, noe som gjør det mulig å ta i bruk nye programmer raskt.

Bruksanvisning

1 Lukk alle programmer som kjøres på datamaskinen hvis Installshield-veiviseren ikke starter eller fullføre installasjonsprosessen.

2 Sørg for at du er logget på som administrator. Hvis ikke, klikker du på "Start" -knappen og deretter på pilknappen ved siden av "Slå". Velg "Logg av" og deretter logge inn med administratorens brukernavn og passord.

3 Kjør en disk skanning ved hjelp av en anerkjent antivirusprogramvare. Et virus kan hindre installasjonsveiviseren fra å fullføre installasjonen.

4 Erverve en annen kopi av installatør av programmet for å sikre at det ikke er skadet. Hvis du nettopp lastet ned installasjonsfilen, sørge for at det er fra et anerkjent nettsted. Installer programmet og se om problemet vedvarer.

5 Åpne "ReadMe.txt" filen i programmet du prøver å installere for instruksjoner om hvordan du feilsøker visse problemer. Bruk installasjonsplaten for å få tilgang til filen. Hvis du lastet ned programmet fra Internett, bør Viktig-filen bli inkludert blant listen over installasjonsfilene.

6 Besøk produktet produsentens hjemmeside hvis "readme" filen ikke gi informasjon om hvordan du feilsøker installasjonsproblemer. Naviger til "Support" delen av nettsiden for å få tilgang feilsøkingstips.