Slik feilsøker Microsoft Outlook

Hvis du har ytelsesproblemer med e-postprogrammet Microsoft Outlook, kan du foretrekker å feilsøke på egen hånd før du kontakter Microsoft for å få hjelp. Noen vanlige problemer inkluderer MS Outlook svarer ikke eller tar lang tid å laste. Det er flere grunner til at din Outlook e-postprogrammet ikke kjører som det skal.

Bruksanvisning

1 Oppdater din versjon av MS Outlook. Sjekk Microsofts webområde for oppdateringer for å sørge for at du bruker den nyeste versjonen. Microsoft vil typisk gi ut vanlige oppdateringspakken oppdateringene for Outlook som kan installeres gratis.

2 Skill arkiverte e-poster til flere mapper. Plassere et stort antall filer i en mappe kan degradere Outlook ytelse.

3 Fjern eventuelle unødvendige tilleggene som du har installert på din Outlook-programmet. Finn tilleggene under "Trust Center" i "Verktøy" -menyen. Bla gjennom befolkede listen og fjerne eventuelle tilleggsbygde programmer som du ikke bruker.

4 Deaktiver antivirusprogrammet mens du bruker MS Outlook; noen antivirusprogrammer forstyrre driften.

5 Gjennomgå eventuelle feilmeldinger som vises på skjermen under oppstart av Outlook. Hvis du får en feilmelding, har Outlook ikke vært i stand til å stenge ned en fil på riktig måte og må forsone problemet ved oppstart. Klikk på tannhjulikonet for å sjekke status på saken.

Hint

  • Husk å sjekke de nødvendige spesifikasjoner for den versjonen av Outlook du bruker. Hvis datamaskinen ikke oppfyller systemkravene, vil e-postprogrammet ikke sannsynlig installere eller fungere ordentlig.