Slik feilsøker NewsGator

Slik feilsøker NewsGator


Ett særtrekk ved NewsGator, et sett av cloud-baserte applikasjoner, er det sosiale nettverksfunksjoner det tilbud til ansatte i et tilknyttet selskap. NewsGator ble utviklet for å tillate brukere å koble til sine forretningsapplikasjoner, dokumenter og informasjon fra hvilken som helst datamaskin uten å måtte bruke et firma datamaskin i nettverket. All data blir lagret på nettet i brannmur tredjepartsservere. Hvis du er den eneste personen som har problemer med NewsGator program, kan problemet være relatert til din nettleser og Internett-konfigurasjonen, eller til datamaskinen vedlikeholdsproblemer på datamaskinen.

Bruksanvisning

Internett og med nettleseren

1 Sjekk om Java er aktivert i nettleseren. Hvis Java ikke er aktivert, applets og deler av NewsGator programmer vil ikke åpne. Åpne Internet Explorer og klikk "Alternativer for Internett", velg deretter "Sikkerhet" og "Egendefinert nivå" -knappen. Lokal "Scripting av Java-applets" og klikk på alternativet "Aktiver". Klikk "OK" for å lagre.

2 Åpne Firefox hvis dette er den nettleseren du bruker. Velg "Firefox" -knappen i verktøylinjen øverst og "Add-ons". Klikk på "Plugins" i Add-ons manager. Velg "Java Platform" og klikk "Enable".

3 Installer den nyeste versjonen av Flash. Eldre versjoner av Flash kan føre til feilmeldinger eller hindre videoer eller animasjoner fra åpning i plattformen. Gå til "Start", "Control Panel" og "programmer". Finn gamle Flash player og klikk "Avinstaller." Naviger til Macromedia Flash nettsted for å laste ned og installere en ny versjon av spilleren.

4 Kontroller Internett-hastighet. Cloud computing programmer krever en god del av Internett-ressurser, og du kan være i områder der Internett-hastigheten er lavere. Besøk en Internett hastighet testing nettsted som Speedtest eller TestMySpeed. Hvis din bredbåndshastighet er mindre enn 1 megabit per sekund (Mbps), vil NewsGator tilkobling og programmer kjører svært sakte, og i noen tilfeller kanskje ikke fungerer i det hele tatt.

register feilene

5 Last ned og installer en pålitelig registret renere som Ccleaner, Eusing eller TweakNow.

6 Klikk på "Scan" eller "Kjør" for å rense korrupte Windows filer fra registret. Klikk på "Clean" eller "Fix" om programmet krever det.

7 Gå til "Start" -ikonet og velg "Computer". Høyreklikk på "C:" kjøre og velg "Properties" alternativet. Klikk på "Tools" -kategorien og velg "Diskopprydding". Sjekk-merke "midlertidige filer" og andre filer du ønsker å eliminere. Trykk på "Start" -knappen for å starte prosessen.

8 Åpne NewsGator, skriv inn brukernavn og passord for å koble til din NewsGator konto, og se om problemet vedvarer.