Slik feilsøker PDFCreator som arbeider ikke

PDFCreator søknad skaper PDF-filer fra Windows-programmer som Excel, PowerPoint og Word. Det skaper også PNG, JPG, TIFF og BMP-filer. Hvis det oppstår problemer i dette programmet, kan du feilsøke programmet for å finne ut hva som forårsaker det å bryte ned. Feilsøking applikasjonsproblemer er ruten å ta når du ikke er sikker på kilden til problemet. PDFCreator kan henge, slå av eller slutte å svare som et resultat av en underliggende problemet.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på "PDFCreator" program på skrivebordet og klikk "Egenskaper". Åpne "Compatibility" -kategorien. Se under "Privilege Level" delen. Plasser en sjekk ved alternativet "Kjør dette programmet som administrator." Velg "Apply" og deretter "OK." Start PDFCreator og sikre at det fungerer som det skal.

2 Trykk på "Windows" tasten og klikk på "Control Panel". Klikk på "Avinstaller et program" alternativet. Velg "PDFCreator" og klikk "Avinstaller." Tillate fjerning for å fullføre.

3 Last ned og lagre "PDFCreator-1_0_2_setup.exe" filen til skrivebordet (se Ressurser). Kjør filen og fullføre installasjonen. Start PDFCreator når installasjonen er fullført. Sørg for at PDFCreator er ikke lenger viser sin tidligere symptomer.