Slik feilsøker problemer som skyldes dine Browser

Problemer forårsaket av nettleseren kan være frustrerende og kan forstyrre kvaliteten på Internett-opplevelsen. Heldigvis, kan bidra til menyer og brukerfora veilede alle dine feilsøkingsforsøk.

Bruksanvisning

Koble din nettleser til Internett

1 Kontroller Internett-forbindelsen ved først å klikke på "Start" -knappen på datamaskinen. Mange nettleserens problemer er ikke leserens problemer i det hele tatt, men er rett og slett skyldes en svak forbindelse til Internett.

2 Klikk på "Mine nettverkssteder" link.

3 Klikk på nettverkstilkoblingen du foretrekker.

4 Klikk på "Connect" knappen for å koble til Internett.

Bruk produsentens nettsted for å feilsøke problemer

5 Besøk produsentens støtte eller hjelpesiden (se Ressurser nedenfor). Dette er det beste stedet for å finne et svar på problemet. Hjelpeemner er vanligvis delt inn i seksjoner, som for eksempel en offisiell brukerhåndbok, FAQ, forum og / eller live hjelp.

6 Klikk på "Hjelp" lenken for Internet Explorer eller Netscape, eller "Support" for Mozilla Firefox. Bla gjennom listen over spørsmål for å se om produsenten har allerede løst problemet.

7 Bla gjennom vanlige spørsmål for å avhjelpe problemet.

8 Se etter brukergenererte fora. Her har du muligheten til å stille fellesskapet av nettleserens brukere på frifot. Sjansen er noen andre har hatt det samme problemet før og kan fortelle deg hvordan han eller hun løst problemet.

9 Se etter en støtte telefonnummer eller e-postadresse postet av produsenten. Dette er vanligvis en siste utvei, som du kan bli belastet for en telefon konsultasjon.

Hint

  • Hvis du vurderer å bytte nettlesere på grunn av problemer du har hatt, sørg for at datamaskinen har minimum systemkrav er nødvendig for å støtte den nye nettleseren.
  • Når du ser etter hjelp, sjekk alltid produsentens offisielle hjelpeemner før de brukerfora. Offisielle hjelpe delene er svært tydelig skrevet og har trinn-for-trinn-instruksjoner for å lede deg. For mer individualisert feilsøking, kan fora gi støtte.
  • Mange problemer kan unngås hvis du oppdaterer nettleseren regelmessig. Med oppgraderinger, kan du sikre sikkerheten til leseopplevelsen og på datamaskinen.
  • Disse trinnene ble skrevet ved hjelp av en PC installert med Windows XP. Enkelte trinn kan avvike hvis du kjører et annet operativsystem.