Slik feilsøker Spille en DVD på en Dell bærbar PC

Slik feilsøker Spille en DVD på en Dell bærbar PC


Dell bærbare datamaskiner kommer nå med en standard innebygd DVD-spiller stasjonen. Stasjonen kan håndtere de fleste DVD-filmer, alt fra hjemme opprettet disker til filmene du kjøper fra butikken. Selv om filmene kan spille feilfritt på Dell laptop, kan du kjøre inn en og annen sak der en DVD ikke spilles av riktig, som heldigvis kan du ofte fikse med bare noen få system og DVD-sjekker.

Bruksanvisning

1 Sjekk overflaten av DVD. Riper, støv, fingeravtrykk og annet rusk kan føre til disken for å ikke spille riktig.

2 Vaske av støv og fingeravtrykk med en fuktig klut. Start på midten av DVD og bevege seg i en utover bevegelse. Roterende rundt DVD mens du rengjør det faktisk kan presse støvet inn i de små føflekker på disken.

3 Sett inn DVD i en DVD-reparasjonssett. Dette er en liten enhet som faktisk sliper ned disken litt og fjerner riper. Dype riper er ikke til å komme ut, og du blir nødt til å kjøpe en ny DVD, fordi du ikke vil være i stand til å fikse lyte.

4 Spray komprimert luft inn i DVD-skuffen din Dell laptop. Dette bør fjerne støv buildup på stasjonen linsen.

5 Se i bruksanvisningen for Dell-datamaskinen. Hvis du har en eldre Dell-maskinen med en DVD-stasjon, noen hjemme innspilt DVD-formater vil ikke fungere (for eksempel DVD + R eller DVD-R, avhengig av produsenten av stasjonen). Hvis du bruker en DVD som ikke støttes av Dell DVD-stasjonen det ikke kommer til å spille.

6 Logg inn på Dells nettsted, velg deretter "Support", etterfulgt av "Drivers". Søk bestemt laptop og laste ned drivere som er laget spesielt for operativsystemet ditt. Oppdatere driverne på den bærbare datamaskinen kan rette opp eventuelle avspillingsproblemer du har med DVD-stasjonen.

7 Aktiver Direct på Dell laptop. Hvis Direct er slått av, kan DVDer klarer å spille. For å aktivere Direct klikk "Start", "Run" og skrive "dxdiag", etterfulgt ved å klikke på "OK". Når et nytt vindu vises velger "Display," klikk "Enable" og lukke vinduet ved å klikke på "Exit".