Slik feilsøker Windows XP Home Edition i en HP Pavilion

Slik feilsøker Windows XP Home Edition i en HP Pavilion


For mange år Hewlett-Packard har vært en ledende navn i verden av teknologi, og Pavilion linje av bærbare og stasjonære maskiner er et spesielt godt valg for både hjem og kontor bruk. Men mens disse datamaskinene har en tendens til å være både langvarig og pålitelig, er det noen quirks som ønsker å være HP eiere må være klar over. Lære å løse disse problemene og løse dem er den beste måten å holde datamaskinen oppe og går.

Bruksanvisning

1 Logg på HP Pavilion PC eller laptop. Klikk på "Start" -knappen og velg "Control Panel" fra menyen.

2 Dobbeltklikk på "System" applet for å åpne vinduet Systemegenskaper. Klikk på "Maskinvare" -kategorien.

3 Klikk på "Device Manager" -knappen, og klikk deretter på plusstegnet ved siden av hvert stykke maskinvare på systemet ditt. Se etter noen røde utropstegn eller gule spørsmålstegn.

4 Se på kommando ved siden av nettverkskortet del av Enhetsbehandling. Høyreklikk på nettverkskortet og velg "Oppdater driver" fra menyen. Dette vil laste ned en ny driver for nettverkskortet. Nettverkskort er en hyppig kilde til problemer med Pavilion datamaskiner, og oppdatere nettverkskort driver vanligvis løser problemet.

5 Logg deg på HPs nettsted hp.com og gå til "Støtte og drivere" -delen. Skriv inn modellnummeret på Pavilion datamaskin. Velg ditt operativsystem fra listen, og laste ned en oppdatert driver for datamaskinens grafikkort. Noen HP Pavilion modeller har problemer med skjermen går tilbake til 16 farger - laste ned den nyeste driveren vil løse problemet.

6 Fjern festeskruene på baksiden av Pavilion PC og ta av dekselet bak på enheten. Finn strømforsyningen i bakre venstre hjørne av datamaskinen og bruke trykkluft til å blåse ut noen oppsamlet støv og rusk. Utformingen av Pavilion PC betyr at det har en tendens til å suge støv og fuzz fra rommet inn i saken, særlig rundt viften og strømforsyningen.