Slik Finn en XP Serienummer

Slik Finn en XP Serienummer


Windows XP føljetong nøkkel er nødvendig hver gang Windows er installert. Serie tasten lar Microsoft for å validere kopi av Windows XP som legitim. Windows XP-tasten kan også være nødvendig for oppdateringer og tilleggsfunksjoner som skal installeres senere. Å miste serienøkkel kan være frustrerende og lage en kopi av Windows installert CD ubrukelig. Det er flere måter å finne ut føljetong nøkkel.

Bruksanvisning

1 Se på OEM boksen Windows XP kom med. Hvis det ble kjøpt av seg selv, vil den serielle nøkkel bli fremvist på boksen eller annet sted, vanligvis på undersiden eller baksiden av pakken. Hvis Windows XP kom allerede installert da datamaskinen ble kjøpt, da serie kan være med kvitteringer, bruksanvisninger og dokumentasjon som fulgte med datamaskinen. Windows XP installere håndboken, har nesten alltid et klistremerke med serienøkkel.

2 Bruk et program for å finne serie. Hvis Windows XP allerede er installert, kan du besøke magicaljellybean.com, belarc.de eller gtopala.com og laste ned deres "KeyFinder" programvare. Denne programvaren vil finne serie nøkkelen som ble brukt til å installere Windows XP. Selvfølgelig ikke denne metoden fungerer ikke hvis Windows XP ikke er installert ennå.

3 Kontakt Microsoft og datamaskinprodusenten. Hvis versjonen av Windows er lovlig og du har bevis (kvittering, faktura), så vil de trolig være i stand til å bistå i å finne Windows XP installerer serie. Selv om det ikke er bevis, har de fortsatt kan være i stand til å hjelpe (forutsatt at den versjonen av Windows XP er lovlig). Microsoft vil gi erstatning CD serienøkler for $ 10 til brukere som kan bevise at deres eksemplar av Windows XP er legitim.