Slik Finn Plagiat

Plagiat er lettere å gjøre enn noensinne, som internett tilbyr et vell av kilder for et gitt emne. I dette tilfellet er problemet kan også være en del av løsningen, som gratis internett søkemotorer kan oppdage mest åpenbare tilfeller av plagiat. Finne mindre opplagt kopiering fra andre kilder kan være litt vanskeligere, men flere gratis og betal nettsteder tilbyr også å sjekke artikler og annet innhold for plagiat.

Bruksanvisning

1 Kopiere en del av et arbeid som du tror har blitt plagiert. Enhver avsnitt vil gjøre, men prøv å ta en del som inneholder informasjon som er sterkt relevant til emnet du tror blir plagiert. Lim som utvalget inn noen internett søkemotor. Sett anførselstegn rundt kopiert ledd for å få opp noen tilfeller hvor det eksakte punkt har blitt brukt.

2 Bruk en gratis online plagiat detektor. Flere nettsteder tilbyr enten fullt gratis tjenester eller en gratis prøveperiode. Du kan kopiere en hel arbeid i disse typer programmer, og de vil søke etter eventuelle kopierte avsnitt eller setninger.

3 Bruk en betalingstjeneste for å sjekke for plagiat. Hvis du er en lærer eller en redaktør og vil trenge denne tjenesten på en regelmessig basis, vil lønns funksjonene i flere online plagiat brikker være den mest grundige metoden for å kontrollere for kopiering, som de vanligvis sjekke både internett og trykte verk. Dette er trolig det beste alternativet hvis du prøver å finne ut om noen bare plagiert deler av sitt arbeid og ikke stjele hele greia fra en annen kilde.