Slik finner du ut Blogspot Statistikk for Free

Slik finner du ut Blogspot Statistikk for Free


Log besøksstatistikk kan hjelpe deg å bedømme både den generelle populariteten til bloggen din og suksess for individuelle blogginnlegg og innhold. Den innholdsadministrasjon Blogger og hosting service tilbyr gratis besøksstatistikk i dybden for alle blogger med Blogspot-adresse. Statistikken omfatter antall besøkende, tidspunkt for besøket, varighet av besøk og den geografiske plasseringen av hver besøkende. Du kan også finne ut hvilke søkemotorer og nettsteder henviser besøkende til bloggen din. Tilgangs gratis besøksstatistikk for Blogspot blogg ved å logge på kontoen din og bruke "Statistikk" -funksjonen.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Blogger. Dette åpner Blogger-kontoen "Dashboard" side.

2 Finn bloggen som du vil vise statistikk på listen over alle dine Blogger-vert blogger.

3 Klikk på "Stats" under bloggtittelen. Dette åpner "Oversikt" side som inneholder den nyeste besøksstatistikk for bloggen din.

4 Klikk datoperiode knappene over hoved statistikk skjermen for å se besøksstatistikk for den siste dag, uke, måned og for all tid.

5 Klikk på lenkene i menyen øverst for å bore ned i bestemte typer data om besøkende. Du kan velge besøksstatistikk etter individuell blogginnlegg, av trafikk kilde eller publikum.

Hint

  • Ekskluder dine egne besøk til bloggen din fra besøksstatistikk ved å klikke på "Ikke Spor dine egne sidevisninger" i oversiktssiden.