Slik finner du ut en SSL-sertifikattype

Slik finner du ut en SSL-sertifikattype


Det finnes to typer av SSL kryptering ordninger som brukes for online surfing: MD5 og SHA-1. MD5 kryptering har blitt erstattet med SHA-1 som en mer populær måte for å beskytte dataene. Av denne grunn bør brukere som får tilgang til en nettside sjekk for å sørge for at riktig SSL kryptering brukes for å sikre at informasjonen er kryptert og beskyttet. Du kan sjekke SSL-kryptering ved hjelp av Internet Explorer eller Firefox.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren. Hvis du har både Internet Explorer og Firefox, kan du bruke enten en til å oppdage SSL-kryptering type.

2 Dobbeltklikk på hengelås-ikonet på nettleseren når du åpner en sikker side. En sikker sidens adresse begynner med "https".

3 Klikk på "Vis sertifikat" -kategorien. Innenfor denne kategorien, klikk på "Detaljer". Dette åpner et nytt vindu med en liste over krypteringsinformasjon.

4 Klikk på "Signaturalgoritme for sertifikat" i Firefox. I Internet Explorer, klikk på "alle" -knappen.

5 Se informasjon i "Signaturalgoritme for sertifikat" i Firefox. For Internet Explorer, se avsnittet merket "Signatur algoritme." Hvis disse delene har "PKCS # 1 SHA-1 med RSA-kryptering" eller henholdsvis "sha1RSA", deretter nettsiden ved hjelp SHA-1-kryptering. Ellers er det ved hjelp av MD5.