Slik finner du ut om du trenger en ny datamaskin

Mange vil henge på en datamaskin, fordi de vet det eller de bare ikke har råd til å kjøpe en ny. Her er noen tips for å fortelle om din datamaskin må skiftes.

Bruksanvisning

1 Du kan kjøpe en bærbar datamaskin nå for så lite som 500 dollar nå. Det pleide å være nesten uoverkommelig å kjøpe en. Hvis du likevel ønsker å henge seg på datamaskinen er det første du må sjekke er om datamaskinen kan bare ha en ny harddisk installert i den. Hvis du kan installere en ny harddisk for under 100 så har du sannsynligvis ikke trenger en ny en, og det vil spare deg for flere hundre dollar.

2 Hvis datamaskinen kjører sakte bare fordi du har en masse unødvendige programmer og fjerne dem er et alternativ så kan du gå den ruten. Du kan sjekke datamaskinen på Microsofts nettsted for å se om det bare er forurenset og behov ryddet opp i Microsofts nettsted oppført nedenfor på ressurser. Hvis etter å ha utført analysen, og det kan ikke bli løst så må du kanskje en ny pc.

3 Den neste tingen du vil ønske å sjekke er å se om det kan oppgraderes til Vista. Snart det eneste på markedet vil være Vista. Hvis du kan oppgradere datamaskinen til Vista uten at det koster en arm og et bein deretter pinne med datamaskinen. Noen tillegg kan være dyrt å oppgradere den. Finn ut om datamaskinen kan håndtere oppgraderingen snipurl oppført på ressurser. Noen ganger når du begynner å legge til ny maskinvare hvis datamaskinen ikke kan håndtere det du vil ha en tregere mindre effektiv datamaskin da du startet med. Hvis datamaskinen ikke kan håndtere oppgraderinger det er tid for en ny datamaskin.

4 Den virkelige testen er en alder av datamaskinen. Datamaskiner har en levetid på ca 4 år. Hvis datamaskinen har alle problemene som er nevnt ovenfor, kan ikke håndtere hardware tilleggene eller de er dyr, og det vil koste mer å holde legge oppgraderinger, er det tid for en ny datamaskin.