Slik finner du ut oppringt tilkobling hastigheter

Slik finner du ut oppringt tilkobling hastigheter


Hvis du fortsatt koble til Internett ved hjelp av en ekstern tilkobling, bør du forvente en mye tregere nettopplevelse enn du ville ha hvis du var koblet til med en bredbåndstilkobling. Når du kobler til en ekstern tilkobling, kan det være mye mer kjedelig å gjøre ting som å laste ned musikk, se videoer eller spille spill. En rekke nettsteder er tilgjengelig som vil gi deg beskjed tilkoblingshastighet.

Bruksanvisning

1 Besøk Testmyspeed.com nettstedet og bruke "Start Speed ​​Test" -knappen for å kjøre testen. Du vil merke målere på siden farten som nedlasting og opplastingshastighet er testet. Resultatene vil vises etter en liten stund i "Last opp Speed" og "Last Speed" vinduer.

2 Besøk testinternetspeed.com nettstedet og finne og klikk på "Start test" -knappen. En Måleren vises på skjermen og programmet første gir deg nedlastingshastigheten, deretter med opplastingshastighet.

3 Besøk McAfee Speedometer nettstedet og klikk "Klikk her for å teste nå." McAfee har gjort et navn for seg selv som en Web sikkerhet leder, men det viser også med dette nettstedet som det er i stand til å utdanne om andre aspekter ved nettet også. Les ofte stilte spørsmål nederst McAfee siden for å lære mer om hvordan Internett-hastigheten er målt.