Slik fjerner "about: blank" Spyware

Slik fjerner "about: blank" Spyware


Spyware er en bestemt type skadelig programvare som kan tvinge uønsket reklame, samle inn personlig informasjon og endre en infisert system konfigurasjon; av design, kan spyware være svært vanskelig å fjerne. Den "about: blank" kaprer spyware kan være en særlig smerte å avgiftsdirektoratet fra datamaskinen når den er infisert. "About: blank" overtar en nettleser slik at den kan manipulere søkeresultater og på hjemmesiden ved å omdirigere trafikken og legge reklame. "About: blank" er vanskelig å fjerne fordi det endrer oppstart oppføringer hver gang maskinen starter på nytt for å unngå fjerning forsøk.

Bruksanvisning

Ta med Anti-Malware og Anti-Virus programmer

1 Velg og installere en eneste anti-virus program og en eller flere anti-malware programmer. Computer Håp anbefaler Ad-Aware som et anti-virus program og Malwarebytes, Windows Defender, Spybot og HijackThis som anti-malware for generell kapring spyware fjerning. SecuriTeam anbefaler AVG gratis anti-virus for å fjerne infeksjonen (linker i Resources).

2 Oppdater anti-virus programvare til den siste versjonen og kjøre en fullstendig systemskanning. Oppdatert bibliotek har en bedre sjanse til vellykket fjerning.

3 Oppdater anti-malware programvare til den siste versjonen og kjøre komplett system skanninger en om gangen med hvert program. Kjører samtidige skanner kan gjøre prosessen ta lengre tid.

Fjern manuelt

4 Trykk på "Windows-R," type "regedit" og trykk "Enter" for å starte Registerredigering. Registerredigering brukes til å foreta justeringer i bak-kulissene-Windows-operasjoner.

5 Åpne HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ Currentversion \ Windows \ katalogen og klikk "AppInit_DLLs." Den "about: blank" spyware filnavnet vil vises her; spille dette filnavnet.

6 Start datamaskinen på nytt i Advanced Startup og laste Ledetekst. For å legge inn Advanced Startup, gå til Windows-påloggingsskjerm og hold "Shift" mens du klikker "Start på nytt." Velg "Feilsøking," åpne "Avanserte alternativer" og velg "Ledetekst" i Advanced Startup-menyen.

7 Skriv "cd \ windows \ system32" (utelate sitater her og hele) i konsollen og trykk "Enter". Skriv "Gi nytt navn [SpywareName.dll] badfile.dll" (der SpywareName.dll er DLL-filen identifisert i trinn 2) og trykk "Enter". Endring av navn på infeksjon bør deaktivere den. Skriv "Exit" og trykk "Enter" for å gå tilbake til Windows.

Hint

  • Du kan være i stand til å omgå en "about: blank" smitte ved å returnere datamaskinen til et gjenopprettingspunkt før infeksjonen. Kjører Systemgjenoppretting vil ikke fjerne personlige filer, men det vil komme tilbake programmer og Windows-innstillinger til en tidligere tilstand.
  • Starter opp i sikkermodus før du kjører virus og malware skanner kan forbedre fjerning sjanser.
  • Det finnes flere versjoner av "about: blank" kaprer, kan så forskjellige anti-malware programmer har bedre hell fjerne infeksjonen. "About: blank" er faktisk en mer avansert versjon av "Cool Web Search" kaprer. Noen versjoner av "about: blank" kan vises i Legg til / fjern programmer-menyen, og kan fjernes gjennom en standard avinstallere. Men kaprer spyware som "about: blank" kan være i stand til å installere seg selv ved oppstart. I tillegg kan enkelte versjoner bare påvirke Internet Explorer, slik at du kan omgå problemet ved å bruke en annen nettleser.
  • Den "about: blank" kaprer viser flere symptomer når infisere en datamaskin, inkludert innstillingen "about: blank" til hjemmesiden og genererer for store pop-up vinduer.
  • Du kan deaktivere eller alvorlig skade Windows-installasjonen hvis du endrer visse innstillinger i Registerredigering. Følg instruksjonene nøye og ikke redigere registerfilene som du er kjent med.