Slik fjerner Backdoor agenter fra registeret

Slik fjerner Backdoor agenter fra registeret


Backdoor agenter er en type ondsinnet kode som utnytter eksisterende hull i datamaskinens operativsystem. Disse sikkerhetsproblemene er ofte funnet av OS utviklere og sikkerhetsspesialister, som vil utstede oppdateringer å flikke på disse hullene. Men noen ganger er disse reparasjonene er ikke i tide til å stoppe hackere. Utviklere av bakdør agenter instruere programvare for å automatisk installere i mange deler av operativsystemet, for eksempel registret i Windows. Når du finner instruksjoner som viser hvordan du avinstallerer bakdør agenter manuelt, må du kanskje redigere registret også.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start". Skriv "Regedit.exe" i søkeboksen nederst på "Start" -menyen. Trykk "Enter" for å åpne Windows Registerredigering.

2 Klikk på mappene i den venstre ruten for å utvide for å se undermapper. Åpne mappene i den rekkefølgen angitt av instruksjonene for manuell fjerning bakdør agent fra registret. For eksempel, en enkelt registeroppføringen banen for "Backdoor: Win32 / Agent.FS" er skrevet slik: ". HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Nwsapagent" Start ved å klikke på "HKLM" -mappen i den venstre ruten i Registerredigering. Fortsett til du utvide den siste mappen "Tjenester".

3 Høyreklikk på bakdør agentens registeroppføringen nøkkelen i den høyre ruten. Velg "Slett" fra menyen. Fortsetter med "Backdoor: Win32 / Agent.FS" eksempel, ville du høyreklikke på "Nwsapagent" oppføring i den høyre ruten, velg deretter "Slett".

4 Lukk ut Registerredigering.

Hint

  • Last ned og bruke en enkel bakdør Agent fjerning verktøy som automatisk vil fjerne registeroppføringer. Symantec er et selskap som utvikler og utgir disse programmene gratis (se Ressurser).
  • Installer en fullt funksjonell "Internet Security Suite" som inkluderer antivirus, spyware og brannmur-komponenter. Deretter skanne datamaskinen system og tillate programmet å fjerne bakdør agentens trusler fra din PC. Hvis du bruker en Windows-operativsystemet, kan du referere til en liste over foreslåtte suite utviklere på Microsofts nettsted (se Ressurser).
  • De veier til bakdør agenten registeroppføringer varierer og malware utviklere (hackere) er i stadig utvikling sine teknikker for å infisere PCer. Du må bruke en anerkjente online ressurs, for eksempel Microsofts "Malware Protection Center," for å finne den nyeste og nøyaktige banen til bakdør agenten oppføringer i registeret (se Ressurser).
  • Vurdere sikkerhetskopiering Windows-registeret før du sletter oppføringer. Bare velg "Fil" og deretter "Export" øverst i Registerredigering.