Slik fjerner «Battlefield 2142» Fra registeret

Slik fjerner «Battlefield 2142» Fra registeret


Du må bruke Windows Registerredigering til å fjerne alle aktive oppføringer for «Battlefield 2142» fra din Windows-registret. Slette feil oppføringer fra registeret kan føre til at andre programmer slutter å virke. Det er avgjørende at du bare slette oppføringene som tilhører utelukkende til «Battlefield 2142."

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og "Kjør". Skriv "regedit" i tekstfeltet og trykk "Enter".

2 Klikk på "Min datamaskin" ikonet i øverste venstre hjørne av regedit vinduet, slik at det er markert og valgt. Hold nede "Ctrl" og trykk på "f" -tasten. Skriv "Battlefield" i "Finn hva" -feltet. De-velg "verdier" og "Data" felt, slik at bare "Taster" er valgt. Klikk på "Finn neste" -knappen.

3 Undersøk søkeresultatet og sikre at oppføringen inneholder «Battlefield 2142." Bla opp mappetreet på venstre side til du finner spillet root mappe kalt «Battlefield 2142." Høyreklikk på mappen og velg "Slett".

4 Rull til toppen av mappetreet, klikk på "Min datamaskin" og trykk "F3" for å gjenta forrige søk. Sjekk at alle oppføringene er nå borte. Gjenta prosessen for å fjerne eventuelle gjenværende oppføringer.

Hint

  • Endre registret feil kan hindre at andre programvareinstallasjoner fungerer som det skal.