Slik fjerner Borders Fra Bildelenker

Nettlesere markere koblinger på websider som standard. Standard lenke stiler er vanligvis farget blå eller lilla, med koblede teksten understreket og kantlinjer rundt lenkede bilder. Dessverre kan lyse blå kanter rundt de tilknyttede bildene distrahere fra din visuelt tiltalende design. Enda verre, hvis oppsettet består av flere koblede bilder som blander sammen for å lage et enkelt bilde, bilde grenser lage linjer gjennom layout og ødelegge effekten. Fjerne kanter rundt koblede bildet er enkelt å oppnå ved hjelp av Cascading Style Sheet (CSS) språk for å legge til en ramme stil til bildene. på et tidspunkt kan du bruke en stil på enkeltbilder ett, eller legge til en feiende stil som fjerner grensene fra alle bildene på siden din.

Bruksanvisning

Fjern Border fra et enkelt bilde

1 Åpne din nettside i en teksteditor.

2 Finn koden for bildet du ønsker å endre. Koden, som kalles en \ "tag \" vil begynne med \ "<img \" og har en egenskap som heter \ "src \" som er satt til filnavnet på bildet. For eksempel, for et bilde \ "mypic.jpg, \" bildet lappen kan se slik ut:

<Img src = \ "mypic.jpg \" width = \ "100 \" height = \ "200 \">

3 Skriv inn følgende stil attributt kode etter \ "<img \" delen av koden, med et mellomrom før og etter den nye koden:

style = \ "border-style: none; \"

For eksempel vil \ "mypic.jpg \" tag nå se slik ut:

<Img style = \ "border-style: none; \" src = \ "mypic.jpg \" width = \ "100 \" height = \ "200 \">

4 Lagre nettsiden din. Åpne den i en nettleser for å sørge for at endringene virket. Du må kanskje oppdatere eller oppdater siden for å se endringene. Oppdaterings eller reload kommandoen er vanligvis funnet i nettleseren \ "Vis \" -menyen.

Fjern Borders fra alle tilknyttede bilder

5 Åpne din nettside i en teksteditor.

6 Finn header delen av websiden. Legg til følgende kode etter start tag <head> og før slutten tag </ head>:

<Style type = \ "text / css \">
en img {

border-style: none


}
</ Style>

Den \ "en img \" en del av koden forteller siden \ "her er stilen for hver img tag innsiden av et anker (dvs. link) tag på nettsiden. \" Koden mellom klammeparenteser {} er stil som skal brukes. Denne type styling er nyttig når du en rekke koblede bilder som du ønsker å fjerne grenser, for eksempel på et bildegalleri nettside. Stilen vil bare gjelde for koblede bilder, etterlot ukoblet bilde grenser urørt.

7 Lagre nettsiden din. Åpne den i en nettleser for å sørge for at endringene virket. Du må kanskje oppdatere eller oppdater siden for å se endringene. Oppdaterings eller reload kommandoen er vanligvis funnet i nettleseren \ "Vis \" -menyen.

Hint

  • Hvis du ønsker å endre måten grensen ser ut i stedet for å fjerne den, bruker \ "border \" stil i stedet for \ "border-style \" for å angi størrelsen, border stil og farge i en eneste linje med CSS-kode. For eksempel vil en tynn sølv grensen settes med \ "border: 1px solid sølv; \" Se Resources i dybden tutorials om hvordan du bruker CSS til layout og style dine nettsider.