Slik fjerner Borders i et Microsoft Word tabell

Når du setter inn eller tegne en tabell i et Microsoft Word-dokument, en ramme automatisk plassert rundt det bordet. Også når du bruker visse tabellformater de vil komme med grenser som du kanskje ikke ønsker. Det er en ganske enkel prosess for å fjerne disse grensene i bare noen få korte skritt.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Word og åpne en eksisterende tabell som har en ramme du vil fjerne fra bordet.

2 Marker den delen av tabellen som du vil fjerne rammen. Dette kan være en celle, et utvalg av celler eller hele bordet. Enten bruke musen til å klikke og dra eller bruke Table-knappen for å velge cellene som inneholder den grensen du vil fjerne. Sørg for å velge end-of-celle merkene i cellene som du ønsker å fjerne rammen.

3 Velg "Format" -menyen og klikk på "Kantlinjer og skyggelegging ..." for å få opp "Kantlinjer og skyggelegging" dialogboksen. Den "Borders" fanen bør allerede være valgt.

4 Klikk "None" under "Innstillinger" -delen av "kantlinjer og skyggelegging" dialogboksen for å fjerne eventuelle grenser fra valgte celler eller bord.

5 Bruk musen til å klikke på "OK" -knappen i "Kantlinjer og skyggelegging" dialogboksen for å fjerne rammen og lukke dialogboksen.

Hint

  • Du kan også få opp "kantlinjer og skyggelegging" dialogboksen ved å velge "Kantlinjer og skyggelegging" i "Table Properties" dialogboksen.
  • En end-of-celle merket er et avsnittsmerke som er en liten firkant i en celle. Du kan vise avsnittsmerker ved å klikke på Vis / skjul avsnittsmerket knappen på standardverktøylinjen.