Slik fjerner dekslet fra en Mac Mini 2008

Apple introduserte Mac Mini i 2005. Designet for å hjelpe konvertere diehard Windows-brukere, gjør at Mac Mini deg å koble til ditt eksisterende mus, tastatur og skjerm, gjør bytte over fra en Windows-maskin nesten smertefri. Av og til kan det være nødvendig å åpne kabinettet for å få tilgang til det indre av Mini, for eksempel når du oppgraderer RAM.

Bruksanvisning

1 Trekk ut alle kabler fra datamaskinen. Vend Mini over slik du ser nederst.

2 Sett inn en sparkel mellom Mini plast kroppen og dens metallbase. Å holde kniven der, gjenta prosessen på den andre siden av maskinen.

3 Sakte tvinge både kitt kniver utover, nysgjerrige plasttappene som holder kroppen til bunnen utover og løsrev dem fra basen.

4 Flytt kitt kniver mot deg, løsrev fanene som du går. Du må kanskje sette inn knivene igjen på alle fire sider for å frigjøre alle de plasttappene.

5 Løft metallbunn ut av plastlegeme når alle knastene er blitt frigitt.

Hint

  • Hvis du vil installere, trykker du bare på plastkoffert hardt over metall base og interiør til plasttappene klikker på plass.
  • Ta av dekselet på Mac Mini vil ugyldiggjøre garantien. Hvis du er usikker på hva du gjør, ta maskinen til et autorisert Apple servicesenter.
  • Statisk utladning kan skade datamaskinen. For å beskytte datamaskinen, må du jorde deg selv til en metalldel av saken før du berører noe på innsiden. Ikke stå opp og gå rundt i midten av reparasjon, som å flytte rundt - spesielt på teppet - kan bygge opp statisk på deg skoene og / eller føtter.
  • Vær spesielt forsiktig når du kople plastflikene; det er lett å bryte dem.