Slik fjerner Dell Latitude CPi BIOS passord

Slik fjerner Dell Latitude CPi BIOS passord


Dell Latitude CPI bærbare datamaskiner har flere lag med sikkerhet som er tilgjengelige, inkludert muligheten til å sette en BIOS-passord. Uten dette passordet, brukerne er i stand til å starte maskinen eller endre systemet BIOS-innstillinger. BIOS definerer systemets maskinvare oppsett og forteller hvor du skal lete for operativsystemet. Som det første settet med programmering kjøres når systemet startes, må BIOS er riktig innstilt og beskyttet mot manipulering. Du kan fjerne BIOS passordet ved å skrive inn BIOS-innstillingene og fjerne eksisterende passord.

Bruksanvisning

1 Slå av Dell konsumprisindeksen. Ikke legg maskinen i dvale eller dvalemodus. Den bærbare må være helt stengt. Hvis det er nødvendig, kan du trykke og holde inne strømknappen i 10 sekunder til KPI slås helt.

2 Slå på KPI og trykk umiddelbart og hold "F2" tasten når Dell-logoen vises på skjermen. BIOS-skjermen vises.

3 Gå inn i BIOS passordet når du blir bedt.

4 Trykk på høyre piltast for å bla gjennom hver kategori BIOS-innstillinger, og trykk opp og ned piltastene for å gå fra felt til felt. Under innstillingen for BIOS passord, slette eksisterende passord. Passordet vil dukke opp i ***** format. Klikk på pil ned-tasten til dette feltet er merket, og trykk på "Delete" -tasten for å fjerne passordet.

5 Trykk på "F10" tasten for å lagre endringer i BIOS og starte den bærbare datamaskinen.

Hint

  • Hvis du ikke har den originale BIOS-passord og trenger å tilbakestille passordet, sjekk TopBits lenke i Resources. Nettstedet lister et program som vil forsøke å finne det opprinnelige passordet, slik at du kan fullføre trinnene ovenfor. Hvis denne metoden ikke fungerer, prøver du kontakter Dells kundestøtte. Supportavdelingen kan være i stand til å hjelpe resette BIOS.