Slik fjerner den "Ken Burns 'Effect stillbilder på iMovie HD

Slik fjerner den "Ken Burns 'Effect stillbilder på iMovie HD


Når du tar bilder til tidslinjen i iMovie HD, gir programmet automatisk bildene av "Ken Burns" -effekt --- som panorerer sakte fra side til side eller opp og ned over bildet. Selv om dette kan være nyttig i tilfeller når du trenger å gi bildene dine noen bevegelse, er det ikke hensiktsmessig i hvert tilfelle. Men før du kaster opp hendene i avsky, finnes det en enkel løsning for å fjerne effekten.

Bruksanvisning

1 Åpne prosjektet du jobber på i iMovie og dra den til tidslinjen.

2 Hold markøren over bildet du ønsker å justere til blomst-formet ikon vises i nederste høyre hjørne av bildet boksen. Klikk på pil ned ved siden av ikonet og velg "Beskjæring, Ken Burns & Rotasjon" fra rullegardinmenyen. Dette åpner bildet i Video Viewer øverst til høyre på skjermen, og viser røde og grønne rammer over bildet. Dette er start- og sluttpunkt for Ken Burns bevegelse.

3 Klikk "Fit" eller "Crop" på toppen av Video Viewer boksen. "Fit" gjør bildet passer i sin helhet innen skjermen --- og kan sette svarte "vinger" på sidene for å vise hele bildet. "Crop" lar deg beskjære bildet for å vise den delen av bildet du vil vise. Når du har valgt en av disse to alternativene, erstatter det Ken Burns-effekten.