Slik fjerner den Stylize Effect i Illustrator

Illustrator er et state-of-the-art tegneprogram som skaper kunst med tusenvis av fargerike spesialeffekter i vektorformat. Den stylize effekten er en populær kommando som lar deg legge tekstur, skygger, gløder, transformasjon og skriblerier. Det er lett å gå over når du søker spesielle effekter på dine bilder i Illustrator; du kan lage så mange designvalg. Hvis du etter at du har brukt en stil, trenger du ikke liker det, og ønsker å fjerne det, er alt du trenger å gjøre er å klikke på objektet på sin lag og angre effekten.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny eller eksisterende Illustrator-dokument.

2 Klikk på "Pen", "Brush" eller "Pencil" verktøyet i verktøylinjen. Tegn en snirklete form, og sørge for at du lukker banen.

3 Klikk på "Selection" verktøyet i verktøylinjen. Klikk "Effect" fra hovedmenyen. Påfør en effekt fra "Illustrator Effects" -panelet. Klikk effekten, velger noen effekt preferanser, deretter "OK".

4 Fjern "Stylize" effekt. Klikk effekten med "Selection" -verktøyet. Velg "Window" fra hovedmenyen, deretter bla nedover til "Utseende". Klikk på laget som inneholder effekten, og klikk deretter på drill-pil ned for å utheve den spesifikke effekten. Dra effekten til den lille papirkurvikonet som vises i "Layers" palett.