Slik fjerner du en nøkkel fra en Sony Vaio Keyboard

Slik fjerner du en nøkkel fra en Sony Vaio Keyboard


Tastene på din Sony Vaio tastaturet tåle mye arbeid. Fra å bli stadig presset til å ha smuss og skitt bygge opp på nøklene, nøklene til slutt trenger rengjøring og utskifting. Under hver tast er en gummi sugekopp som ikke bare demper nøkkelen, men også bidrar i å komme i kontakt med den elektriske kretskortet under tastaturet. For å rengjøre under en tast eller for å erstatte en tast på din Sony Vaio tastatur, må du fjerne de enkelte tastene nøye for å holde fra skade tastaturet

Bruksanvisning

1 Plasser tastaturet på en flat overflate - et skrivebord, benkeplate eller arbeidsbenk.

2 Plasser enden av en liten skrutrekker eller gullsmed skrutrekker under en side av tasten du vil fjerne fra tastaturet.

3 Plasser fingeren på toppen av nøkkelen.

4 Lirk side av tasten opp forsiktig. Du vil se den siden av nøkkelen kommer opp.

5 Plasser enden av den lille skrutrekker eller gullsmed skrutrekker under den andre siden av nøkkelen.

6 Hold fingeren på tasten og lirke den andre siden av tasten opp forsiktig. Nøkkelen vil dukke opp fra gummisugekoppen og innlegg.

7 Sett nøkkelen på en myk fille eller klut til rengjøring.

8 Trykk på renset nøkkelen hardt på innlegget og gummi sugekopp å installere tasten på tastaturet.

Hint

  • Space har en metallstang som kjører lengden på nøkkelen. For å fjerne mellomromstasten, når du har nøkkelen av stolpen og gummi sugekopp, bruk fingrene til pop space av metallstangen. Hvis du vil installere på mellomromstasten, trykker metallstangen tilbake på tasten, og trykk deretter på nøkkelen tilbake til innlegget og gummi sugekopp.