Slik fjerner du en Print Driver Fra en Mac datamaskin

Slik fjerner du en Print Driver Fra en Mac datamaskin


For å bidra oppsett, kommer Mac-operativsystemet med nesten alle driverne du trenger for eventuelle eksterne enheter. Disse driverne omfatte hundrevis for en rekke skrivere slik at du kan koble den til og starte utskriften. Men disse driverne tar opp plass på harddisken. Du kan slette disse driverne hvis du er sikker på at du ikke skal bruke det tilhørende skrivermerke med Mac.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Finder" ikonet i Mac OS X dock på den nederste delen av skjermen. I det nye vinduet ser for stasjonen merket som "Machintosh HD." Hvis du omdøpt din Mac, kan stasjonen vises merket som det navnet.

2 Klikk på harddiskikonet og klikk på "Library-mappen." Finn "Skrivere" mappen i "Library" og klikk på den. Du vil se en liste over mapper merket med navnet på skriverprodusenten.

3 Finn mappen til produsenten av skriveren som har en driver du vil fjerne. Høyreklikk på mappen og velg "Flytt til papirkurven" hvis du vil slette alle drivere tilknyttet denne produsenten. Fortsett hvis du heller vil slette spesifikke skriverdrivere i stedet for en hel mappe.

4 Klikk én gang på mappen til den valgte skriverprodusenten. Bla gjennom listen over mapper til du finner skrivermodellen du ønsker å fjerne drivere for. Høyreklikk på mappen og velg "Flytt til papirkurven."

Hint

  • Ikke slett skriveren mappen som inneholder drivere for gjeldende skriver. Du kan bestemme din nåværende skriver ved å se på skriveren foran for merkenavnet og modellnummer.