Slik fjerner Email Worms

Slik fjerner Email Worms


E-post ormer er virus som fester seg til e-postprogrammet og forsøke å ødelegge informasjon på datamaskinen din. Så lenge du fange en orm i tid, kan du vanligvis ødelegge den før den kan skade deg. Når du blir kvitt en e-post orm, er det viktig å kjøre programvare som fjerner virus, malware og adware, slik at du kan være sikker på å få hele greia og eventuelle andre programmer det er lastet ned til datamaskinen din.

Bruksanvisning

1 Slå av e-postprogrammet, og lukke alle vinduer som du kanskje har hatt åpent. Dette vil forstyrre noen nedlastingsprosessen som pågår. Jo før etter å få en e-post orm kan du gjøre dette, jo bedre.

2 Start datamaskinen på nytt. Som den starter opp, stenge alle programmer som automatisk starter. Steng ned alt som kan åpnes.

3 Kjør virus-beskyttelse program. Ødelegge noen rogue programmer den finner. Kjør et adware program og bli kvitt noe den finner. Kjør en malware program og bli kvitt noe den finner. Hvis du fortsatt har ormen, kontakter du Internett-leverandøren fordi det kan kreve ytterligere hjelp.