Slik fjerner en cd fra en Mac Book uten strøm

Slik fjerner en cd fra en Mac Book uten strøm


En Mac Book laptop har en front lasting platesporet, som automatisk laster og utmating av optiske plater. Ta ut en CD fra en Mac Book som doesn & rsquo; t har makt kan ikke gjøres som på en PC laptop på grunn av mangel på en mekanisk knapp som kan mate ut en plate. Du kan fjerne en cd fra en Mac Book med et par forsyner vanligvis finnes rundt i huset. Gjort riktig, vil verken CD eller Mac Book bli skadet på noen måte.

Bruksanvisning

1 Plasser Mac Book på et bord slik den enden som har platesporet i den overlapper kanten av bordet. Riv av lokket fra en papir kamp bok. Sett kampen bokomslag i sporet på Mac Book, under CD, slik at bare litt av dekselet stikker ut.

2 Plasser en CD etikettsiden ned på bordet. Påfør strimler av tosidige cellofan tape til toppen av CD.

3 Sett inn CDen, tosidige cellofan tape siden ned, i sporet over CD som allerede er inne. Stopp setter inn CD når det er omtrent halvveis i sporet.

4 Trykk ned på CD for å engasjere den tosidige cellofan tape til toppen av CD som allerede er inne i sporet.

5 Trekk CD ut av sporet sakte. Grab holder kanten på CD-en som allerede var i sporet når det kommer ut i sporet. Trekk begge CDer ut av sporet.

6 Ta kampen bokomslaget fra innsiden av sporet. Skill de to CDer. Fjern tosidige cellofan tape fra CD. Kast kampen bokomslaget og den dobbeltsidige cellofan tape i papirkurven.