Slik fjerner en Creative Audigy Driver

Mens det er flere modeller og typer av Creative Audigy-serien lydkort, de alle deler en nær identisk installasjon rute og prosess i Windows-operativsystemet. installasjon Creative Audigy-serien vil installere en automatisert tjeneste som starter med Windows. I tillegg inkluderer installasjon et kontrollpanel som brukes til å styre forskjellige elementene i Audigy-kortet. I tilfelle du trenger å fjerne driveren, må du starte opp i sikkermodus for å sikre at alle disse elementene er fjernet.

Bruksanvisning

1 Lagre alle åpne arbeid og starte datamaskinen på nytt. Trykk flere ganger på "F8" tastatur knappen mens datamaskinen starter opp igjen. Denne handlingen viser en Advanced Boot Options-menyen.

2 Bruk pil tastene på tastaturet for å velge "Safe Mode", og trykk deretter på "Enter" for å starte. Dette vil starte operativsystemet med minimal tjenester for å gi en fullstendig fjerning av driveren.

3 Trykk deretter hold "Windows" og "R" tastaturtastene fortløpende. Dette vil åpne en Kjør-boksen nederst på skjermen.

4 Skriv "Appwiz.cpl" i feltet Åpne i Kjør-boksen og klikk "OK" -knappen. Dette vil åpne Windows-programmer og funksjoner komponent i et nytt vindu.

5 Høyreklikk på "Creative Audio Control Panel" og klikk "Avinstaller." Klikk på "Ja" på bekreftelsesskjermen. Tillat flere sekunder for installerbar å fullføre.

6 Høyreklikk "Creative Audigy Properties" og klikk "Avinstaller." Klikk på "Ja" på bekreftelsesskjermen. Tillat flere sekunder for Windows for å fullføre fjerningen.

7 Lukk Programmer og funksjoner komponent. Trykk på "Windows" og "R" tastaturknapper for å åpne en annen dialogboksen Kjør. Skriv "Devmgmt.msc" i Åpne-feltet, og klikk deretter på "OK" -knappen. Dette vil åpne Windows Enhetsbehandling.

8 Dobbeltklikk på "Sound, Video og spillkontrollere." Dette vil utvide en liste over installerte mediekontrollere.

9 Høyreklikk på "SB Audigy og klikk" Avinstaller. "Klikk på" OK "-knappen på bekreftelsesdialogen. La et kort øyeblikk for Windows for å fjerne systemet driver og starte datamaskinen på nytt. Neste gang Windows starter, vil Creative Audigy driveren ikke lenger være tilstede.