Slik fjerner en HP Compaq Cover

Noen ganger må du ta av dekselet på HP Compaq stasjonær datamaskin med det formål å erstatte en del, og legger til maskinvare eller bare for støvtørking. Hvert merke av datamaskinen har en annen sak, og det kan være forvirrende å ta av dekselet. Start maskinen vedlikehold ved å fjerne et arbeidsområde på en ren bordplate. Det er best å arbeide over et gulv uten tepper for å unngå statisk elektrisitet utslipp.

Bruksanvisning

1 Slå av HP Compaq og trekke ut strømtilførselen fra veggen. Fjern alle ledninger fra datamaskinen tårnet og lå tårnet på sin side på en bordplate. Siden med alle maskinvare tilkoblinger (for eksempel USB-porter) bør være ned mot bordplaten.

2 Fjern tilfelle skruen, som er den eneste skrue festet til baksiden av omslaget. Hvis skruen er for stram til å fjerne med fingrene, og deretter fjerne den ved hjelp av en skrutrekker. Sett skruen i en kopp slik at det ikke blir forlagt.

3 Plasser deg fingrene i hakket på sidepanelet og skyv hele panelet mot baksiden av tårnet, som er slutten med avtrekk. Det kan ta litt styrke til å løsne sidepanelet. Når den er løs, løfte sidepanelet oppover og bakover for å fjerne det fra rammeverket.

4 Stå HP Compaq stasjonær tårn oppreist og finn den grønne utløserknappen i øvre høyre hjørne inne i datamaskinen. Trykk på denne grønne knappen for å frigjøre de øvre tappene på frontpanelet. Hvis panelet er festet fast til rammen, kan frontpanelet sprette ut av sted.

5 Plassere en hånd i fronten av dekselet for å hindre den fra å falle. Finn de svarte tappene som fester frontplaten til rammen, som er halvveis ned foran forbi grønne drive-by faner. Skyve disse kategoriene gjennom rammen og ta av frontdekselet. Alle komponentene i HP Compaq PC er nå tilgjengelig.

Hint

  • Berør metallrammen på datamaskinen før du berører noen av PC-komponenter. Dette ivaretar alle samlet statisk elektrisitet og hindrer deg fra tilfeldig zapping harddisken eller hovedkortet, noe som ville ødelegge disse delene av maskinvare.
  • Ikke bryte noen av de plasttappene som holder frontdekselet på plass. Dette er det eneste som holder frontdekselet på plass og kan ikke erstattes. Når de er brutt, vil hele frontdekselet må byttes ut.