Slik fjerner en ID3v1 Tag

Digitale lydfiler inneholde metadata i form av ID3-tags. Disse kodene inneholde informasjon om filen, for eksempel artist, sangtittel og sjanger. Noen filer har forskjellige versjoner av ID3 tagging standard for bruk med ulike programmer. Det betyr det samme filen kan ha ID3v1 og ID3v2 koder. Normalt trenger du ikke å fjerne tags. Men hvis de ulike tag versjoner inneholder forskjellig informasjon det kan føre til et problem i enkelte lydprogrammer. I så fall kan du bruke gratis programvare for å fjerne ID3v1 tag.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Mp3 Tag Verktøy fra Sourceforge.net. Dette open-source program kan redigere, legge til og fjerne ID3 tagger i bulk eller for bare én fil. Bruk programmet til å identifisere kodene i en lydfil og fjerne ID3v1 tag som du ønsker. Mp3 Tag Verktøy krever Microsoft Visual C ++ 6 for å kjøre.

2 Last ned og installer ID3 Tag Backup. Dette programmet krever at du sikkerhetskopiere gjeldende signalene før du kan fjerne en kode, som betyr at du kan gjenopprette en ID3v1 tag at du fjerner om nødvendig. ID3 Tag Backup krever Microsoft .Net Framework, versjon 2.0 for å kjøre.

3 Last ned og installer ID3 Kill. Dette programmet har færre funksjoner enn andre ID3 verktøy. Men det kan raskt fjerne ID3v1 koder fra flere filer eller bare en. For å fjerne tags fra en fil bare flytter denne filen inn i sin egen mappe og kjøre ID3 Kill på den mappen bare.