Slik fjerner en Optiplex GX280 Energi

Slik fjerner en Optiplex GX280 Energi


Dell Optiplex GX280 er en stasjonær datamaskin som er utviklet for forretningsbruk. I løpet av årene har det vært tilgjengelig i en rekke formfaktorer med to forskjellige ramme- stiler. Hver formfaktor og chassis stil kan kreve en annen strømforsyning, men de er alle installert på samme måte og derfor fjernet på samme måte. Subtile forskjeller i å fjerne Optiplex GX 280 strømforsyning kan omfatte bruk av Phillips skruer i motsetning til hex-skruer, samt antall skruer benyttes.

Bruksanvisning

1 Slå av Dell Optiplex GX280 og koble alle kabler som er koblet til baksiden.

2 Skyv utløseren eller trykk på utløserknappene for å åpne sak. Avhengig av hva saken din Optiplex GX280 har, kan det være en klinke på toppen og tilbake med et avtakbart sidepanel eller det kan være knapper på hver ende av baksiden av saken og saken vil åpne på en hengsel nær fronten.

3 Legg maskinen ned på et flatt underlag slik at hovedkortet er vendt oppover og baksiden av kabinettet er mot deg.

4 Trekk ut alle strømledningene inne i datamaskinen saken. Dette er kabler som leverer strøm til hovedkortet og andre interne komponenter som harddisk og optiske stasjoner.

5 Skru alle skruene er festet til strømforsyningen på baksiden av saken ved hjelp av skrutrekker eller mutter drivere. Det bør være to til fire skruer.

6 Fjern eventuelle skruer inne i saken som holder strømforsyningen. Avhengig av saken, kan det være noen skruer i saken. Slipp låsen inne i saken som holder strømforsyningen på plass hvis ditt tilfelle har en. Det bør være plassert nær baksiden av strømforsyningen på toppen av saken.

7 Skyv ut strømforsyningen nøye. Pass på at strømkablene ikke henger på noe på hovedkortet.

Hint

  • Arbeid aldri på en strømforsyningsenhet som er koblet til strøm med mindre du bare teste den.