Slik fjerner en ramme fra en tekst Word-dokument

Tekstrammer i Microsoft Word-dokumenter blir brukt til å legge inn funksjoner i et dokument eller for spesifikk plassering av tekstblokker. Noen ganger kan en skannet dokument vil automatisk generere rammer med tekst når tegngjenkjenning konverterer dokumentet til MS Word-format. Fjerne rammer fra en MS Word-dokument vil lette kopi gjennomgang og revisjon. Når en ramme er valgt, kan den bli slettet ved overføring teksten til hoveddokumentet. Alternativt kan en ramme og teksten i boksen være lett slettet fra dokumentet eller siden.

Bruksanvisning

1 Velg ramme på dokumentet med et enkelt klikk.

2 Velg "Frame" under "Format" -funksjonen i menylinjen (eller høyreklikk rammen og velg "Format Frame" -funksjonen) og klikk på alternativet "Fjern Frame" for å slette rammen og overføre innholdet til hoveddokumentet .

3 Trykk på "Delete" -tasten etter å ha valgt rammen for å slette rammen og innholdet i, hvis det er ønskelig.

Hint

  • Sjekk om du gått glipp av noen rammer ved å klikke på en utenforstående margin i dokumentet og velge "Select All" funksjonen under "Edit" i toppmenyen. Hvis tekst er markert, ble det ikke rammer oppdaget av denne funksjonen; skanne sider i dokumentet for rammer som ble valgt og fjerne eller slette dem deretter.