Slik fjerner en Video Card Driver

Slik fjerner en Video Card Driver


Enhetsdrivere er programmer som tillater et operativsystem til grensesnitt med en bestemt stykke maskinvare. Driverne for skjermkort gjør at datamaskinen kan gjøre bruk av grafikkbehandlings funksjonene i kortet. Hvis skjermkortet har blitt erstattet eller sjåføren har blitt skadet eller på annen måte forårsaker feil, må føreren å bli avinstallert fra datamaskinen. Fjerne en skjermkortdriveren kan gjøres innenfra selve operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Åpne "Start" -menyen ved å klikke på Windows kule. Klikk på "Control Panel" for å åpne kontrollpanelet i Windows i et nytt vindu.

2 Klikk på "Maskinvare og lyd" i Kontrollpanel for å få tilgang til maskinvare. Klikk på "Device Manager" oppført under Enheter og skrivere-delen for å starte Windows Enhetsbehandling. Hvis du har brukerkontokontroll slått på, bekrefter du at du ønsker å starte Enhetsbehandling.

3 Klikk på pilen ved siden av "Skjermkort" i Enhetsbehandling for å utvide listen over skjermkort og skjermkort installert på datamaskinen. Høyreklikk skjermkortet du vil fjerne driveren for, og velg "Egenskaper" fra menyen som vises.

4 Klikk på "Driver" -kategorien på Egenskaper-vinduet. Klikk på "Avinstaller" -knappen, og klikk "OK" når det vises en advarsel om at du er i ferd med å avinstallere driveren fra systemet.

5 Lukk vinduet Egenskaper og andre åpne vinduer når avinstalleringen er fullført. Start datamaskinen på nytt, slik at endringene i systemet kan tre i kraft.