Slik fjerner en Vocal Effect i Adobe Premiere

Adobe Premiere tilbyr en rekke effekter som kan brukes til å endre vokalen på lyden fra videoklippet importert inn i programmet. Alle lydeffekter lagt til et klipp vises i programmets effekt kontrollpanel. Du kan enten finne og slette dem fra dette panelet eller slette dem alle på en gang ved hjelp av Premiere oss fjerne effekter alternativet.

Bruksanvisning

1 Åpne prosjekt som inneholder den effekten du ønsker å fjerne. Finn tidslinjen panel. Dette er vinduet nederst i midten av skjermen. På toppen av panelet er en linjal. Rett ovenfor herskeren er en rekke kategorier, en for hver sekvens. Hvis prosjektet bare har en sekvens, vil du bare se en fane. Klikk på fanen som tilhører sekvensen med den effekten du ønsker å slette.

2 Klikk på klippet i sekvensen som inneholder den effekten du ønsker å fjerne. Dette understreker klippet. Slik sletter du alle lydeffekter, velg "Clip" fra verktøylinjen øverst på skjermen og velg "Fjern Effects" alternativet. Dette åpner et vindu med en rekke sjekkbokser. Sjekk bare i boksen merket "Audio Effects" og trykk "OK". Dette fjerner alle lydeffekter. Slik sletter du bare visse effekter, klikker du på fanen merket "Effektkontroller." Denne er plassert på toppen av panelet i midten av skjermen rett over tidslinjen. Her viser Premiere alle lydeffekter som gjelder for klippet.

3 Bla nedover i effekt kontrollpanelet til du finner den effekten du ønsker å fjerne. Klikk på effekt for å markere det. Trykk på "Backspace" -tasten. Dette fjerner bare den valgte effekten fra klippet.