Slik fjerner et innlegg fra Craigslist

Craigslist mottar en massiv mengde trafikk daglig, og er derfor en fin måte å nå flere mennesker med en annonse. Men dette betyr også at du kan fortsette å motta svar på innlegget ditt selv etter at innlegget blir utdatert. For å unngå dette, kan du fjerne et innlegg fra Craigslist før det naturlig utløper.

Bruksanvisning

Slik fjerner et innlegg fra Craigslist

1 Finne ut hvor du kan få tilgang til den opprinnelige Craigslist innlegg. Dette kan være gjennom en e-post du fikk da du opprettet i innlegget. Hvis det e-post har blitt slettet, starter på Craigslist hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Klikk på "Min konto" på Craigslist hjemmesiden for å få tilgang til Craigslist konto. Logg på kontoen din ved hjelp av e-postadressen og passordet du opprettet.

3 Bruk alternative muligheten for å slette innlegget via din personlige e-postkonto hvis du ikke opprettet en Craigslist konto. Gå til e-posten du har mottatt som inkluderte en link til 'Publiser' innlegget ditt. Den samme linken vil gi deg muligheten til å "Slett" innlegget ditt. Alt du trenger å gjøre er å følge linken, klikk "Slett", og du er ferdig. Ditt innlegg vil bli fjernet innen kort tid.

4 Bruk nyttig Craigslist back-up plan hvis du ikke opprettet en konto, og kan ikke finne at gamle e-postadressen. Gå til Craigslist "Send på nytt" for å få den e-posten sendt på nytt til deg (se Ressurser nedenfor). Skriv inn e-postadressen du brukte til å sette opp stillingen. Den e-post vil bli sendt på nytt, og du bare må følge "Slett koblingen beskrevet ovenfor.

5 Merk at hvis du ikke ønsker å følge alle disse trinnene for å fjerne din Craigslist legger, blir innlegget automatisk utløper etter en viss tidsperiode. For enkelte store byer, er denne tidsperioden relativt rask (en uke for mange typer innlegg). For mindre byer, kan stillingen være aktiv opp til 45 dager, men det vil da slette seg selv.

Hint

  • Forenkle prosessen med å fjerne et innlegg fra Craigslist ved å ta noen enkle trinn før publisering av annonsen. Opprett en Craigslist konto eller i det minste være sikker på å lagre e-postbekreftelse med post-publikasjon informasjon. På denne måten kan du enkelt hente innlegget ditt og ta det når du er klar.
  • Dessverre er det noen ganger slik at et innlegg du legger på Craigslist kan føre til støtende e-post eller trakassering. Hvis dette er grunnen til at du ønsker å fjerne et innlegg fra Craigslist, gjennom nettstedets informasjon om overgrep for å se hvilke ytterligere alternativer du har (se Ressurser nedenfor).