Slik fjerner grafikkortet

Slik fjerner grafikkortet


Enten du oppgraderer din nåværende grafikkort eller skraping en gammel datamaskin for deler, må du fjerne grafikkortet fra datamaskinen kortets utvidelsesspor. Slik fjerner du et grafikkort trygt, må du forberede ork og vet hva du kan forvente. Med de fleste kort fjerning prosedyrer, er ingen spesialverktøy nødvendig. Fjerne grafikkortet krever forberedelse, fordi du må åpne datamaskinen tårnet og håndtere de interne komponentene.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og koble fra eventuelle tilkoblede eksterne enheter. Fjern kablene og ledningene fra baksiden av datamaskinen tårnet. Flytt datamaskinen tårnet til en god, åpen plass til å arbeide.

2 Trykk datamaskinens strømknappen for å fjerne eventuell elektrisk ladning til hovedkort fortsatt holder. Snu datamaskinen rundt og finne de bakre skruene som holder sidepanelet på. Noen datamodeller bruke tommelskruer eller spaker å holde sidepanelet på plass. Fjern skruene med skrutrekker og lagre dem på et sted hvor de ikke vil gå tapt. Vri fingerskruene for hånd hvis datamaskinen din sak krever en skrutrekker for å åpne.

3 Fjern sidepanelet på datamaskinen tårnet og legg det til side. Berør metalldelen av datamaskinen din sak eller berøre metallet rundt datamaskinens strømforsyning. Plante føttene og ikke shuffle, for å hindre utilsiktet utladning av statisk elektrisitet inni ditt tilfelle.

4 Koble ledningen kobler grafikkortet til datamaskinens strømforsyning, hvis det er til stede. Fjern skruen som holder skjermkortet bakre brakett sikre mot baksiden av datamaskinen. Noen datamaskinmodeller har en spak-lignende enhet kalt en retensjonsarm som må løftes for å få tilgang til den bakre skruen. Dette er vanlig i Dell og Hewlett-Packard datamaskiner.

5 Oppbevar fjernet skruen med de andre saken skruene. Flip eventuelle klips eller klipp som holder kortet i utvidelsesspor. Grip kortet på hjørnene og rock det sakte frem og tilbake for å lette den ut av sporet. Sjekk for eventuelle ekstra ledninger eller kabler som er koblet til grafikkortet og ta dem før du tar ut kortet. Vend utvidelsesspor er klipp tilbake på plass og plasser skjermkortet til siden. Berør kortet forsiktig hvis du har tenkt å bruke kortet med en annen datamaskin.

6 Monter maskinen saken eller den klar for et nytt kort installasjon hvis du har tenkt å fortsette å bruke datamaskinen. Sjekk med ditt lokale township eller samfunnet hvis du skal kassere maskinen. Din lokale området kan ha spesielle regler for å kaste bort datautstyr.