Slik fjerner informasjon fra "People Finders"

Slik fjerner informasjon fra "People Finders"


Bare noen få år siden, hvis andre ønsket å få din offentlig informasjon, de ofte måtte gå i person - eller i det minste skrive et brev - til stedet der postene ble holdt og gjøre en formell forespørsel. I disse dager, er informasjonen tilgjengelig for andre med noen få museklikk, takket være elektroniske kataloger som PeopleFinders. Mange er ukomfortabel med det faktum at deres personlige informasjon er så lett tilgjengelig, og de velger å melde deg ut for å vises i slike kataloger.

Bruksanvisning

1 Naviger til den aktuelle siden i PeopleFinders nettsiden - det er ikke lett å finne fra hjemmesiden eller kartet, men du kan komme dit direkte ved å navigere til www.peoplefinders.com/manage/default.aspx~~V.

2 Skriv inn ditt fornavn og etternavn, og byen og staten, i de aktuelle boksene, og klikk på "Find My Listing."

3 Vent til søkeresultatene til last. Avhengig av størrelsen på byen og hvor vanlig navnet ditt er, kanskje flere resultater vises. Finn navnet ditt i listen over resultater, og klikk på boksen som sier "Dette er meg" ved siden av riktig resultat.

4 Klikk på boksen som leser «Velg bort min info" når neste siden lastes.

5 Vent på bekreftelse side å laste. Du vil bli vist noen ord for å angi i en Catpcha boks, for å sikre at en ekte person kommer med forespørselen. Skriv inn ord og merk av i boksene indikerer at du forstår at du blokkerer informasjonen din og at du har lest retningslinjene for personvern og vilkårene for bruk.

6 Velg "Nei takk, hoppe over dette trinnet" når neste siden lastes, og du blir tilbudt å kjøpe en kopi av informasjon,

7 Vent til den endelige siden lastes. Det vil informere deg om at du har valgt ut.

Hint

  • Hvis du ikke har lest retningslinjene for personvern og vilkårene for bruk, linker til disse gitt nær boksen.
  • PeopleFinders gir deg dette tipset på den siste siden, når du har valgt ut og nå det siste trinnet i denne prosessen. "Forespørselen om å blokkere postene blir behandlet, og skal være ferdig i løpet av timen I sjeldne tilfeller, du kan finne flere poster på PeopleFinders som tilhører deg. Hvis du ønsker å velge bort disse postene, kan du følge denne prosessen på nytt og velge disse postene. "