Slik fjerner Internet Blocking

Slik fjerner Internet Blocking


Visse tilkoblinger på datamaskinen er blokkert av programmer for sikkerhet. Du kan fjerne Internett-filtre på datamaskinen for å fjerne blokkering. Unblock visse forbindelser for å gi datamaskinen tilgang til informasjon på nettet. Sjekk din datamaskin brannmur for å legge til unntak tidligere blokkerte tilkoblinger.

Bruksanvisning

1 Åpne din datamaskin brannmur for å oppheve blokkeringen tidligere tilkoblinger. Klikk på "Start-meny" på datamaskinen og velg "Control Panel". Marker kategorien Sikkerhet, og velg "Slipp et program gjennom Windows-brannmuren." Kontroller tilkoblingen i "unntak" boksen for å fjerne blokkeringen.

2 Åpne nettleseren Internet Explorer. Velg "Tools" -ikonet og velg "Alternativer for Internett." Bla ned til kategorien Sikkerhet og høyre-klikk på "Begrensede områder." Marker filtrene du vil oppheve blokkeringen og velg "Fjern". Avslutt med å klikke på "OK" for å lagre de nye innstillingene.

3 Start datamaskinen på nytt for å bruke de nye innstillingene. Test Internett-tilkoblinger for å se om de er blokkert. Gjenta de forrige trinnene for å oppheve flere Internett-tilkoblinger.