Slik fjerner Internet Explorer fra en stasjonær

Slik fjerner Internet Explorer fra en stasjonær


Internet Explorer kan vanligvis nås på flere måter. IE snarveier er ofte i Windows "Start" -menyen, på oppgavelinjen og på skrivebordet. Hvis du ønsker å slette IE-ikonet fra skrivebordet, bør du vite at det ikke vil avinstallere Internet Explorer. Snarveier på skrivebordet, som har en pil i hjørnet, er ikke det samme som filer som er lagret direkte til skrivebordet ditt. En snarvei er bare en link til et program, og det kan slettes. Hvis du ønsker å slette din nåværende versjon av Internet Explorer, kan du raskt fjerne den fra kontrollpanelet.

Bruksanvisning

Slik fjerner IE ikon

1 Klikk på ikonet Internet Explorer.

2 Dra ikonet til papirkurven på skrivebordet.

3 Merk at du kan også høyreklikke på ikonet og klikk "Slett" for å fjerne den fra skrivebordet.

Slik fjerner Internet Explorer

4 Klikk på "Start" -knappen, og klikk deretter på "Control Panel".

5 Klikk på "Programmer" og "Avinstaller et program" hvis du bruker Windows Vista eller 7, og klikk "Legg til eller fjern programmer" hvis du bruker Windows XP.

6 Velg "Slå Windows-funksjoner på eller av" hvis du bruker Windows 7, og deretter fjerne haken fra boksen ved siden av Internet Explorer.

7 Klikk på "Vis installerte oppdateringer" på venstre side av skjermen hvis du bruker Vista, og deretter dobbeltklikker du Internet Explorer og følger instruksjonene på skjermen for å fjerne nettleseren.

8 Klikk "Internet Explorer" i Windows XP, og deretter velge "fjern" og følg instruksjonene for fjerning.

Hint

  • Hvis du bruker en tidligere versjon av Internet Explorer før du installerte den gjeldende versjonen, vil det bli gjenopprettet når du fjerner den gjeldende versjonen.
  • Hvis du har installert Internet Explorer 8 før du installerte Service Pack 3 for Windows XP, må du avinstallere oppdateringspakken før du kan fjerne Internet Explorer. Besøk support.Microsoft.com/kb/950719/ å finne ut hvordan du går frem hvis du har XP og finner ut at du ikke kan fjerne Internet Explorer.