Slik fjerner Jump Virus

Jump viruset er en trojansk hest som er laget for å gi viruset forfatteren ubegrenset tilgang til datamaskinen og informasjon. Hvis du er smittet med Jump virus, installerer det en server program på datamaskinen din som gjør at viruset forfatteren å kontrollere datamaskinen. Selv om viruset opprinnelse har blitt sporet tilbake til Spania, har mange hackere har gjort bruk av Jump virus for å få tilgang til Internett-brukernes datamaskiner. Hvis datamaskinen er infisert med Jump-viruset, bør du unngå å gå til nettsteder der du oppgir personlig informasjon før du har fjernet viruset fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Slett alle filer som inneholder ordene "Jump trojanske 2,0" på datamaskinen din. For å gjøre dette, velger du "Start-> Search> Alle filer" -menyen og skriv inn ordene "Jump trojanske 2,0" og velg "Enter" -knappen. Venstre-klikk på hver fil tilbake og velge "delete" -knappen på datamaskinen.

2 Start datamaskinen i sikkermodus ved å trykke på "F8" tastatur funksjonstast under gjenstarte prosessen.

3 Oppdater antivirusprogrammet ved å åpne programmet og velge "Oppdater Virus Definitions". Når oppdateringen er fullført, gjennomføre en full anti-virus scan av datamaskinens lokale stasjoner ved å velge "Scan" -knappen i din anti-virus program.

4 Gjenta en full skanning av datamaskinen for å sikre at alle forekomster av Jump-viruset har blitt slettet.