Slik fjerner kamerabevegelser på Vegas Pro 8

Slik fjerner kamerabevegelser på Vegas Pro 8


Svimlende rister fra ustabilt kamera opptakene kan gjøre videoene vanskelig å se. Ofte forårsaket av en hånd panorering - i motsetning til en bruker et stativ eller cart - ustø video-opptakene er et kjennetegn på amatør videoopptak. Men med hjelp av utvid Sony Vegas 8 og en add-on stabilisering filter, kan du redusere - eller eliminere - det rister i videoene og jevner ut opptakene for en profesjonell presentasjon.

Bruksanvisning

1 Installer NewBlue Stabilizer plug-in for Vegas Pro 8. NewBlue sin stabilisator slags gjennom rammene av videoen for fortrenge eller unaligned rammer. Stabilisatoren inkluderer også en grunnleggende sett med profiler for å hjelpe deg raskt enkle stabiliseringsoppgaver.

2 Bruk proDAD er Mercalli plug-in for å stabilisere risting video. Når du bruker Mercalli effekt på ustø videoklipp, plug-in lanserer en meny med bildestabilisering profiler. Den lange listen over forhåndsinnstillinger er satt til å dekke et bredt spekter av scenarier som kan ha forårsaket ustø video - ". Sporing en flygende objekt på himmelen" som "Smooth sporing fra en bil drive" og

3 Bruk bildestabilisering filteret fra Boris Fx pakke med effekter. Boris FX stabilisator lar deg sette opp en stabil referansepunkt i videoen, og korrigerer de horisontale og vertikale axises av vaklende opptakene i henhold til settpunkt.