Slik fjerner koder fra Tagged Graphics

De fleste sosiale nettverk og bildevennlige nettsteder lar deg merke alle og alt i en grafisk. Kodene vanligvis vises på bildet, under den eller selv i en sidebar. Hvis du oppdager en grafisk bærer din tagget navn - spesielt hvis det er lite flatterende, eller rett og slett ikke er din stil - du kan fjerne merket uten å spørre personen som tagget deg i første omgang å fjerne det.

Bruksanvisning

Facebook

1 Logg inn på Facebook. Klikk på navnet ditt øverst i venstre hjørne.

2 Klikk på "Bilder" under din "Info" linken, under profilbildet.

3 Bla nedover til du ser "Bilder og videoer av deg." Hver av disse bildene har en tagg av deg. Klikk på bildet med den koden du ønsker å fjerne.

4 Klikk på lenken "Fjern Tag" ved siden av navnet ditt under bildet. Ditt navn ikke lenger linker til bildet eller dukker opp i din "Bilder" hvis klikket av andre på vennelisten din.

5 Klikk på et bilde som du har lastet opp og merket for å fjerne en tag av noen andre. "Fjern Tag" funksjonen gjør også opplasteren på bildet for å slette eller legge til koder som nødvendig.

Flickr

6 Logg inn på din Flickr-konto. Klikk på "pil ned" -knappen ved siden av "You" på toppen av hovedpåloggingssiden.

7 Klikk på "Min side" i rullegardinmenyen som vises. Profilen din viser all informasjon, inkludert bilder av deg hvor en kontakt til et merke.

8 Klikk på et bilde og vente på siden for å laste. Scroll ned og se på høyre side av siden for en sidebar med tittelen "Folk i dette bildet." Du skal kunne se ditt navn og ikon, med en "x" til høyre.

9 Klikk på "x" for å fjerne merket fra bildet. Ditt navn og ikon vil forsvinne fra sidelinjen. I tillegg vil bildet bli slettet fra "Bilder av deg" i din profil på Flickr.

Min plass

10 Logg inn på din MySpace-konto. Klikk på "Bilder" under bildet på venstre side av hovedpåloggingssiden.

11 Klikk på et album som inneholder et kodet bilde. Når bilde belastninger, ser du bildeteksten under bildet og en "I dette bildet" bildetekst med koder til høyre for mennesker i bildet.

12 Finn navnet ditt i listen over personer og klikk på den røde "x" til høyre for navnet for å fjerne taggen. Bildet forsvinner nå fra "merkede fotografier" album, men finnes fortsatt i din venns album der du opprinnelig ble merket. Spør din venn til å fjerne bildet om nødvendig.