Slik fjerner Limewire Fra Vista

Slik fjerner Limewire Fra Vista


Limewire er et program som lar deg dele musikk og andre typer mediefiler med andre nettverk. Mens installere det kan ha virket som en god idé på den tiden, nå du har bestemt du ønsker å fjerne det fra datamaskinen. Kanskje du har tro på at det gjør datamaskinen mer utsatt for bugs og virus, eller kanskje du har besluttet å gå med en annen deling program. Uansett årsak til å fjerne Limewire fra datamaskinen din kan være, gjør Vista du avinstallere den raskt, med bare noen få klikk.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen din og klikk på "Start" på skrivebordet.

2 Gå til "Control Panel" og velg "Programmer" fra Kontrollpanel-vinduet.

3 Klikk på "Programmer og funksjoner." Dette vil åpne opp en liste over alle programmene som er installert på datamaskinen. Bla nedover i listen, som er i alfabetisk rekkefølge, og markere "Limewire".

4 Gå tilbake til toppen av programlisten og klikk "Avinstaller." Limewire avinstallere veiviseren vil dukke opp i et annet vindu og gå deg gjennom avinstalleringen. På den første skjermen må du klikke på "Next" for å fortsette. Når du klikker på "Next" vil du bli spurt om du vil også fjerne Limewire dele innstillinger, passord og tilpasninger. Klikk i boksen ved siden av dette alternativet, og klikk "Avinstaller."

5 Klikk "Finish" når avinstalleringen er fullført.

Hint

  • Som en snarvei, kan du også klikke på "Start" og deretter "Alle programmer". Klikk på Limewire, og velg deretter "Avinstaller" fra alternativene.