Slik fjerner mørke sirkler på Photoshop

Slik fjerner mørke sirkler på Photoshop


En av de største fordelene til Photoshop er evnen til å retusjere bildene dine, slik at du alltid ser din beste i digitale bilder. Mørke ringer under øynene kan gjøre at du ser gammel og sliten. Heldigvis er det en måte å beskjære ut de mørke sirkler og erstatte dem med mykere hud samtidig opprettholde et naturlig utseende til bildet. Bruke Patch Tool, vil du gjøre kort prosess med et mer ungdommelig ansikt.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet som trenger å bli rørt opp ved hjelp av "Fil" og "Åpne". La bildet for å laste.

2 Zoome inn på bildet ved hjelp av "Zoom" verktøy slik at du har en klarere idé om hvor de mørke sirkler er, og kan velge området mer nøyaktig.

3 Plukk "Patch Tool" fra din side verktøylinjen. Det er funnet under samme menyen som "Healing Brush" og ikonet ser ut som en bandasje. Høyreklikk på "Healing Brush" også se Patch Tool vises i verktøyalternativene. Klikk på verktøyet.

4 Tegn en lukket sløyfe rundt i mørke ringer under øynene ved å bruke Patch Tool. Når du lukker sirkelen, klikk innenfor sløyfen og sakte dra løkken ned mens du holder museknappen nede. Velge et område av huden som ser glatt og lyse med konsistens som ligner på huden under øyet. Slipp museknappen.

5 Se den endrede lapp under øyet. Photoshop vil automatisk blande kantene av banen inn i huden, men du kan gni kantene av lappen ved å velge "Smudge Tool" fra verktøylinjen. Klikk endene av lappen for å blande det bedre inn i huden for en feilfri ansikt og lysere øyne.