Slik fjerner MSN Worms

Slik fjerner MSN Worms


MSN messenger er et dataprogram som gjør det mulig for brukeren å sende og motta meldinger fra en annen bruker. Individer er i stand til å kommunisere med hverandre uansett hvor i verden de måtte befinne seg. Som mange dataprogrammer, er MSN messenger utsatt for skadelig programvare, inkludert virus, trojanere og ormer. Hvis ditt eksemplar av MSN messenger er ikke lenger fungerer som den skal, kan det være en mulighet for at den er infisert med en orm.

Bruksanvisning

1 Kjør en system scan ved hjelp av et antivirusprogram. Hvis du ikke har et antivirusprogram, laste ned et program på nettet - det er mange tilgjengelige. Noen krever et betalt abonnement for å bruke, for eksempel Norton; Men det er også flere gratis programmer tilgjengelig. Et eksempel på slike programmer er AVG Free. Hvis du foretrekker å ha en fysisk kopi av et antivirusprogram, må du kjøpe en kopi fra en lokal elektronikk eller datamaskin god butikk.

2 Gjennom informasjonen gitt til deg av antivirusprogrammet etter at systemet skanningen er fullført. Vanligvis trenger du ikke å foreta seg noe som programmet vil rense eventuelle infeksjoner fra systemet automatisk, selv om det kan være når det kreves ytterligere tiltak. Hvis du blir bedt om å ta ytterligere skritt for å fjerne infeksjoner fra systemet, kan du følge instruksjonene gitt til deg av programmet.

3 Besøk nettsiden "MSN Virus Removal programvare". Klikk på "Last ned" linken.

4 Rull nedover på siden og klikk på "Last ned MSN Virus Remover" linken. Velg "Kjør".

5 Klikk "Start" for å starte en skanning. Dette verktøyet vil lete etter MSN relaterte virus, ormer og trojanere som ligger på datamaskinen. Når skanningen er fullført, kan du vise informasjon som vises av verktøyet.