Slik fjerner Norton filer

Slik fjerner Norton filer


Mens mange mennesker nyte fordelene av Norton antivirus programvare gir av Symantec, det er tider når en person kan være lurt å avinstallere programmet. Når dette skjer, kan det være en vanskelig prosess å fjerne Norton filer gjemmer seg i datamaskinens register og andre områder av datamaskinen. For å fjerne programfilene, må du gjøre mer enn å avinstallere programmet --- må du søke etter og slette skjulte filer.

Bruksanvisning

Fjern Felles Norton Security filer

1 Strøm opp datamaskinen og få tilgang til Kontrollpanel ved å klikke på "Start".

2 Velg "Legg til / fjern programmer" og bla gjennom listen til du finner "Norton." Velg den og klikk "Change", som skal gi deg muligheten til å "Fjern alle."

3 Start PCen slik at endringene trer i kraft.

4 Få tilgang til "Program Files" ved å klikke på "Start" og deretter "Min datamaskin". Når du er i programfilene, finne noen med navnet "Symantec" og slette dem. Datamaskinen kan gi en pop-up boks med en advarsel om sletting programfiler. Hvis ja, trykk på "Fortsett" for å fjerne Norton filer.

5 Slå av datamaskinen via Start på nytt alternativ.

6 Søk i filer og mapper ved å åpne søkefunksjon, som du kan få tilgang til ved å klikke på "Start" etterfulgt ved å velge "Søk" alternativet. Velg "Alle filer og mapper" etterfulgt av "Flere avanserte alternativer." Sett en hake i boksen ved siden av hver avansert alternativ bortsett fra "Case Sensitive" en. Skriv inn ordet "Norton" og slette filer datamaskinen finner.

7 Start datamaskinen på nytt og gjenta trinn 6. Denne gangen vil du søke etter ordet "Symantec". Når du har slettet noen filer datamaskinen finner, kan du starte datamaskinen på nytt.

Fjern Norton filer fra datamaskinen registret

8 Lag en backup for en registret på en datamaskin med Vista eller Windows 7 ved å klikke på "Start" og deretter skrive "systempropertiesprotection." Neste klikk "Enter" på tastaturet og opprette et gjenopprettingspunkt ved å klikke på "System Protection" kategorien i "System Properties" dialogboksen som skulle ha dukket opp når du klikket "Enter".

9 Sikkerhetskopiere Windows XP-system. Klikk "Start", velg "Kjør" og skriv inn "% Systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe" i boksen. Etter å ha valgt "OK", datamaskinen vil ta deg til en velkomstside med mulighet til "Opprett et gjenopprettingspunkt" hvor du kan velge "Next", skriv inn et navn på gjenopprettingspunkt, og klikk "Opprett".

10 Lukk boksene for gjenopprettingspunktet og få tilgang boksen Kjør gjennom "Start" -knappen. Skriv inn "regedit". Når vinduet åpnes, finner du oversikt for "HKEY_CURRENT_USER" og klikk på "+" ved siden av den. Bla gjennom utvidet katalogen til du finner "Software" alternativet. Høyreklikk på en fil med navnet "Norton" eller "Symantec" og slette den fra registret.

11 Finn "HKEY_LOCAL_MACHINE" oppføring i hoved regedit boksen og velg "+" ved siden av den. Slett alle filer med navnet "Norton" eller "Symantec".

12 Start datamaskinen på nytt og gå tilbake i regedit vinduet. Bla ned til "HKEY_LOCAL_MACHINE" oppføring og velg "Software" ved å klikke på "+" ved siden av den. Bruk "+" tegnet ved siden av "Microsoft" for å utvide den, og klikk deretter på "+" ved siden av "Windows." Finn oppføringen for "Current Version" og utvide den med "+" knappen for å få tilgang til "Run" -mappen.

1. 3 Slett noen "Norton" eller "Symantec" filer du finner ved å høyreklikke med musen, og start deretter datamaskinen på nytt.

14 Åpne regedit vinduet og finne "HKEY_CLASSES_ROOT" liste. Finn noen oppføringer for "Symantec" og slette dem.

Hint

  • Symantec tilbyr en Norton antivirus flytting verktøyet, men det kan ikke fjerne alle filene i registeret.
  • Åpne regedit vinduet og finne "HKEY_CLASSES_ROOT" liste. Finn noen oppføringer for "Symantec" og slette dem.