Slik fjerner Norton Toolbar fra Firefox

Slik fjerner Norton Toolbar fra Firefox


Verktøylinjer er grensesnitt add-ons, vanligvis utviklet av tredjeparts programvareselskaper å hjelpe sentral Iinternet bruk. De kan brukes til å gjøre søk, spille av medier, utføre et nettsted funksjoner uten å besøke området og gi Internett sikkerhet. Med så mange verktøylinjer tilgjengelige og ofte lastet ned uten at du vet å supplere annen programvare, kan nettleseren grensesnittet raskt bli overbelastet og skjemmende. Mozilla Firefox gjør prosessen med å fjerne Norton-verktøylinjen tilgjengelig i nettleseren filmappe.

Bruksanvisning

1 Lukk Firefox-vinduet før du redigerer nettleserinnstillingene.

2 Åpne "Min datamaskin" -vinduet ved å utvide "Start" -menyen i nedre venstre hjørne av skjermen og klikke på "Min datamaskin" eller bare "Computer" på nyere versjoner av Windows.

3 Åpne harddisken (C :) under innstillingen "Lokal disk" og dobbeltklikk på mappen som heter "Program Files". Finn mappen som heter "Mozilla Firefox", som inneholder all informasjonen for nettleseren, og deretter åpne den og få tilgang til mappen som heter "Components", der tilleggsprogrammer og utvidelser er lagret.

4 Slett Notisblokk-dokumentet "coFFPlgn.dll" fra denne mappen og erstatte det med et tomt Notisblokk-dokument med samme navn. Høyreklikk på dokumentet, klikk "Egenskaper" og klikk i boksen ved siden av "Read-Only" alternativet. Når du starter Firefox, vil verktøylinjen Norton være borte.