Slik fjerner Pop-up blokker

Slik fjerner Pop-up blokker


Pop-up-stopper er verktøy innebygd i nettlesere som Mozilla Firefox og Internet Explorer som forhindrer popup-vinduer vises når du surfer på nettet. Noen ganger vil du ønsker å åpne nye skjermer som fungerer som pop-ups og er ofte blokkert fra åpningen av nettleseren din. Fjerning eller deaktivering av pop-up blokker utført av nettleseren kan gjøres ved å deaktivere pop-up blocker.

Bruksanvisning

Internet Explorer

1 Åpne Internet Explorer ved å trykke på "Start" og deretter "Internet Explorer."

2 Klikk på "Tools".

3 Klikk "Pop-up blokkering."

4 Slå av popup-blokkeringen ved å klikke på "Slå av Popup-blokkering."

Mozilla Firefox

5 Åpne Mozilla Firefox ved å trykke på "Start" og deretter klikke på "Mozilla Firefox".

6 Klikk på "Options" -knappen på "Information" verktøylinjen når Firefox blokkerer et pop-up.

7 Klikk ett av alternativene, inkludert "Tillat popup-vinduer for dette nettstedet" eller "Rediger popup-blokkering alternativer."

8 Etter å ha klikket på "Edit Popup-blokkering Options" -knappen, klikk "Valg" og "Control Panel".

9 Deaktiver popup-blokkering i Mozilla Firefox ved å fjerne "Block pop-up Windows."

Hint

  • For å slå av pop-up blocker på igjen etter å slå den av i Internet Explorer, klikk på "Verktøy", "Pop-up blokkering" og "Slå av popup-blokkering." For å endre pop-up blokkering innstillingene på Internet Explorer, klikk på "Verktøy", "Pop-up blokkering" og "Pop-up blokkering." Den "Unntak" -fanen under Mozilla Firefox kontrollpanelet vil tillate deg å blokkere popup-vinduer fra bestemte nettsteder, men godta popup-vinduer fra alle andre nettsteder, ifølge Mozilla.com.
  • Den pop-up blokkering for Internet Explorer er slått på som standard, ifølge Microsoft. Noen nettsteder som banktjenester nettsteder bruker pop-ups for viktige funksjoner, ifølge Mozilla.com.