Slik fjerner poser under øynene i Photoshop

Hvis du ofte tar bilder av andre, enten for din familie og venner eller som et yrke, kan du av og til ta et bilde av noen som er mindre enn smigrende. For eksempel kan faget har poser under øynene, enten midlertidig på grunn av utmattelse eller på grunn av alder. Hvis du eller motivet bestemme at dette er uakseptabelt, må du fjerne poser. Hvis du har tilgang til Adobe Photoshop, vil du ha de verktøyene du trenger for å gjøre dette.

Bruksanvisning

1 Last det bildet du ønsker å fikse på datamaskinen din ved å skanne den inn eller ved å overføre det fra et digitalt kamera eller andre digitale medium.

2 Åpne Photoshop. Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn filen du lastet i trinn 1 og åpne den.

3 Velg "" Filter "fra menyen og velg" Gjør flytende. "I dialogboksen som vises, velger du" Push "verktøy fra verktøylinjen til venstre. I alternativene til høyre, velg den størrelsen og styrken du ønsker for verktøyet .

4 Bruk verktøyet til å dytt poser under øynene oppover. Dette må være en subtil effekt. Hvis du tar det for langt, velger du "Tilbakestill" fra alternativene for å fjerne endringene. Juster innstillingene og prøv igjen. Klikk på "OK".

5 Velg "Clone Stamp" verktøy fra verktøylinjen. I verktøyalternativene øverst, skyver størrelse bar å gjøre penselstørrelsen mindre enn poser under øynene. Hold nede "Alt" -tasten og klikk på et område av huden som du ønsker å bruke som en referanse for å dekke mørke under øynene.

6 Hold nede venstre musetast og maling til ferdig med å fjerne poser under øynene. Du må kanskje velge nye referansepunkter med "Alt" -tasten mens du arbeider. Når du er ferdig, lagre arbeidet ditt.